Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Életmentés, tanúvallomás, állásinterjú… mire használd a jó öreg Skype-ot?

2003-as megjelenése óta a Skype töretlenül fejlődik, megbízhatósága és híres meghackkelhetetlensége miatt a terroristák is szívesen használják. Íme egy csokorra való a nem mindennapi skype-olás eseteiből.

0 Tovább

A Digg bukása

Valószínűleg már mindenki értesült arról, hogy gazdát cserélt a Digg, méghozzá a többség szerint nevetségesen alacsony áron. De vajon a szóban forgó 500 ezer dollár valóban kevés az elhíresült link- és hírmegosztóért, vagy az értéke pusztán szomorú realitás.

0 Tovább

Iroda az Instagramon

Nem egyszerű új reklámügynökséget indítani Izraelben, mivel nagyok az elvárások a világ egyik legkreatívabbnak kikiáltott országában. Elég csak a Facebook első Timeline kampányára, vagy a világ legrövidebb reklámfilmjére gondolni.

0 Tovább

Használjátok már a Pinterestet?

Míg a nálunk a közösségi szolgáltatás épphogy csak terjedőben van, addig a japán UNIQLO nevű ruházati cég már túl van a képkitűző oldalon végrehajtott első gerilla akcióján is.

0 Tovább

Online ismerkedés valós utastársakkal

Hosszú repülőutak alkalmával eddig sem volt szokatlan, hogy kölcsönös szimpátia meglétén, de gyakran annak hiányában is megismerkedtünk szomszédos utastársunkkal. A KLM azonban most egészen új szintre emeli a repülőn való ismerkedést.

Új szolgáltatásuknak, a MEET & SEAT-nek hála már az utazás megkezdése előtt jóval, akár a foglalás pillanatában is megismerkedhetünk jövendőbeli utastársainkkal. Ezt természetesen, Facebook vagy LinkedIn felhasználói fiókunk segítségével tehetjük meg. Miután bejelentkeztünk a KLM foglalásmenedzselő felületére beállíthatjuk, hogy online adataink mely részét kívánjuk megosztani a fedélzeten tartózkodókkal, ha pedig mások is így tettek, akkor ezek alapján megkísérelhetjük eldönteni, hogy ki számunkra a legideálisabb utastárs. Az alábbi videó jól szemlélteti az új alkalmazás menetét.

Mint a videóból is kiderül, a KLM a MEET & SEAT segítségével tartós kapcsolatokat/barátságokat szeretne építeni, amik ha nem is egy életre szólnak de úti célunk elérésekor a taxiköltség lefaragásában mindenképp a segítségünkre lehetnek.

A szolgáltatás egyelőre csak az Amszterdamból induló atlantai, Buenos Aires-i, fokvárosi, houstoni, Johannesburgi, Los Angeles-i, Mexico városi, nairobi, New York-i, Rio de Janeiro-i, San Francisco-i, Sao Paulo-i és torontói járatokon vehető igénybe.

0 Tovább

webbrand

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek