A Facebooker, a hazánkhoz köthető Facebook Rajongói oldalakat listázó honlap minden héten közzétesz egy heti össszesítőt, az aktuális, hazai kampányokhoz köthető és a just-for-fun közösségek alakulásáról.

A 46. heti összesítő már pár napja elérhető, és a következő megállapításokat tehetjük a magyar Facebook közösség Lájkolási szokásait érintően:

1. Továbbra is tarolnak a tehetségkutató műsorok és az azokban feltűnő énekesek oldalai. Király L. Norbert rajongói oldala sorozatosan mindennap bekerül a napi legtöbb Lájkot bezsákolók élvonalába, már több mint 130 ezer követője van.

2. A VIVA TV több műsorvezetőjének oldala is eltünt, ami feltehetőleg egy egységesítés előszele is lehet.

3. A Nemzeti Sport, minden bizonnyal az éppen folyó kampánya miatt is nagy nyertese volt a múlt hétnek, érdemes lesz figyelni a követőik számát az elkövetkezendő időszakban, ha kiváncsiak vagyunk egy hasonló kampány hatékonyságára.

4. Néhány oldal különös körülmények közt eltünt, például a Tartsd meg az aprót te mocskos állat, amit az összesítő összeállítójával együtt gyászolunk.

5. A Corvin bevásárlóközpont majdnem megduplázta a rajongói táborát, ez egy 10 ezer fő alatti csoporttól nem kis dolog.

6. Egy dolog biztos hétről hétre: a Túró Rudi tovább nőtt és egyenlőre senki meg se közelíti a termék népszerűségét - ami nagyon is érthető:)