Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Adósságkezelés már mobilon is

Az amerikai In Charge civil szervezet mobilalkalmazással segíti a hitelkárosultakon. A szervezet felismerte, hogy az okostelefonok terjedésével újabb eszközt kapott a kezébe, amellyel informálhatja a károsultakat, annak érdekében, hogy nem veszítsék el otthonukat.

Tekintve, hogy 116 millióra becsülik az amerikai smartphone tulajdonosok számát, és 2012-re a telefonok eladása megveri a PC és laptoppiacot, kézenfekvő volt, hogy ez a platform is terítékre kerül. Egyébként hazai kereskedelmi televíziós riportokban is láttunk olyan hitelkárosultat, aki prémiumkategóriás ruhában, az iPhone-ján számolgatta, hogy miért is nem tudja fizetni a frankhitelt, tehát kétségtelenül van létjogosultsága az appnak.

Az InCharge Debt Solutions általános missziója a pénzügyi tudatossá növelése és a hiteltanácsadás, ezt kapjuk itt is. A pofonegyszerű – és természetesen ingyenes alkalmazás egyrészt hasznos know-how gyűjtemény, másrészt egyszerű klikkelj és hívj rendszerével azonnal a professzionális segítséget nyújtó kollégákhoz vezeti a bankkártya vagy jelzáloghitel fizetésével megszorult fogyasztókat.

Mivel Amerikában vagyunk, cél, az ésszerűség, így például már a telefonból megtudjuk, hogy mely iratokat számlákat gyűjtsünk össze a hívás előtt. Vagy éppen azokat a jeleket is összegyűjtötték, amikor érdemes szakemberhez fordulni, pl. még tudom fizetni a hitelt, de minden hónapban el kell gondolkodni, hogy melyik ujjamba harapjak a rezsi tételeknél stb.

Tekintve, hogy itthon is kb. 120-160 ezer család van veszélyben, kíváncsiak vagyunk ki lesz az első az app-piacon.

0 Tovább

Bulizd be magad az egyetemre

Egy egyetemet el lehet adni az ott megszerezhető tudáson, és a képzettség által megnyíló karrierlehetőségeken keresztül, de úgy is, ha azt mondjuk: sosem buliztál még akkorát, mint nálunk. Ezt az utat választotta a Debreceni Egyetem hallgatói önkormányzata, amikor csöppet sem szokványos módon dokumentálja (adja el?) 2010-es gólyatáborát.

 

 

A 4 perces, feszesre vágott video akármikor elmehetne a zenei csatornákon. Nemcsak a legőrültebb színpadi bulikat rögzítették, de kapunk a szubjektív, hétköznapi (ételosztás a menzán), vagy felemelő (diplomaosztó?) pillanatokból is. A zenei választás csillagos ötös, hiszen a 16+-os post rave generációnak biztosan bejön a főként csajos Daniel Merriweather Change-ére a veszprémi Slap In The Bass által készített remix.

0 Tovább

webbrand

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek